Fotopredavanje: Damir Hoyka

Povodom obilježavanja 40 godina postojanja KSET-a u današnjem prostoru, Fotosekcija organizira nekoliko besplatnih fotopredavanja koja Vam mogu otvoriti vidike, dati inspiraciju ili pomoći da naučite nešto novo!
Drugo predavanje održat će Damir Hoyka - renomirani hrvatski fotograf i osnivač seminara za naprednu fotografiju Fotosofia, a kasnije i istoimenog fotoportala koji je online sastajalište svih ljubitelja fotografije.
Damir će u predavanju opisati svoja iskustva profesionalnog fotografa, predstaviti vlastite izabrane radove kao i projekt Fotosofia. Na kraju predavanja rezervirano je vrijeme za Q&A panel gdje će Damir odgovarati na pitanja prisutnih.
Na fotosofia.info moguće je poslati vlastite fotografije za Hoykinu procjenu te postaviti preciznija pitanja na samom predavanju.
Ako ne želite da vam ponedjeljak postane samo još jedan u nizu, pratite Hoykin rad, imate pitanja ili Vam nedostaje inspiracije i kreativnosti u životu - ovo je nešto što Vam možda može pomoći!
Ulaz se otvara u 16:40h, a početak predavanja je u 17:00. Nakon predavanja slobodno ostanite na druženju, popričajte s Damirom, ili pak zavirite u tamnu komoru Fotosekcije i otkrijte njene čari.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.
 
S ciljem smanjenja gužve na ulazu, možete ispuniti sljedeću formu:http://goo.gl/forms/ugKdE6Im26 i na ulazu će vas dočekati vaša članska iskaznica. Za ovo predavanje, članske iskaznice su potpuno besplatne.
NAPOMENA: Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a.
fotopredavanje, hoyka