Srijednjak: Game Quiz with Little Green Men (Starpoint Gemini 2)

Misliš da znaš sve o gaming-u? Uvjeren si kako su te sati na računalu/konzoli naučili nešto o gaming industriji? Ako je odgovor pozitivan onda je krajnje vrijeme da pokažeš svoje znanje i osvojiš vrijedne nagrade, te možda naučiš još nešto o samom razvoju igara i tijeku njenog razvoja od računala, pa sve do tvog osobnog gaming station-a.

Klub KSET Vas s ponosom poziva na prvi Game Quiz, na kojem će nam se pridružiti Hrvatski game developer Little Green Men sa svojom igrom Starpoint Gemini 2.

Natječite se u kvizu znanja o gaming industriji, pa zatim isprobajte Starpoint Gemini 2, te za after quiz time smo vam pripremili gaming panelu sa LGM-om, u kojoj ćete moći pitati sve što vas je zanimalo oko razvoja i izrade video igre, te kako je plasirati na tržište.

Sami quiz će se sastojati od tri dijela:

  1. Pitanja na zaokruživanje
  2. Direktni odgovori
  3. Finalna runda sa tri prvoplasirana tima nakon prve dvije runde (zbroj bodova obje runde)

Za pobjednike smo pripremili i super nagrade u obliku Starpoint Gemini 2 licence za prvoplasirani tim (količina licenci ovisi o količini natjecatelja u timu)

Zato dođite i pridružite nam se u kvizu i druženju sa LGM-om i njihovim developerima u ugodnom okruženju!

Prijave timova obavljate na mail adresi dragan.franc.srdoc@gmail.com sa naznakom u subject-u „Prijava za Game Quiz"

P.S. Pitanja neće sadržavati upite oko specifičnih dijelova samih igara, osim i jedino ukoliko to nisu misije i leveli koji su po svojoj kontroverzi, značenju za gaming i/ili općem oduševljenju/razočaranju ostavili toliko jaki trag da su prešli u sferu općeg znanja.

 

Ulaz se otvara u 20h, jedan tim može sadržavati maksimalno 4 natjecatelja, te kotizacija za turnir iznosi 10kn po članu tima, dok je za sve gledatelje i ostale posjetitelje ulaz besplatan.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

kviz, quiz, srijednjak