Fotopredavanje: Goran Kovačević (KovaZG)

Povodom obilježavanja 40 godina postojanja KSET-a u današnjem prostoru, Fotosekcija organizira nekoliko besplatnih fotopredavanja koja Vam mogu otvoriti vidike, dati inspiraciju ili pomoći da naučite nešto novo!
Prvo predavanje održat će Goran Kovačević (poznatiji kao KovaZg), fotograf, putnik, jedan od Fotosofa Damira Hoyke i osnivač popularnog projekta i facebook stranice "Humans of Zagreb".

Goran će u predavanju opisati svoj put kroz svijet fotografije, pričati o mjestima koja je obišao i fotografijama koje objavljuje na "KovaZg photography" i "Humans of Zagreb".

Ako ne želite da Vam srijeda postane samo još jedna u nizu, pratite Goranov rad, imate pitanja ili Vam nedostaje inspiracije i kreativnosti u životu - ovo je nešto što Vam možda može pomoći!
Ako i ne znate ništa o Goranovom liku i djelu, ali volite fotografiju i zanima Vas nešto novo - dođite vidjeti što stoji iza Goranove krilatice "I shoot what I see, you like what you like."

Ulaz se otvara u 19:00h, planirani početak predavanja je oko 19:15h. Nakon predavanja slobodno ostanite na druženju, popričajte s Goranom, ili pak zavirite u tamnu komoru Fotosekcije i otkrijte njene čari.

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

NAPOMENA: Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (0 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

foto, fotopredavanje, goran, kovačević, kovazg