Game Night: Need For Speed Underground 2

Lažeš svoje prijatelje da znaš voziti auto? Oduzeli su ti vozačku zbog vožnje u pijanom stanju? Dođi u KSET, u utorak 16.2. te dokaži svojim prijateljima i policiji da i nakon 3 pive voziš perfektno. Novo izdanje GameNighta Vam predstavlja Creme de la creme igricu posvećenih prženju guma,atraktivnih ulaza u zavoj i želje za brzinom. Ako ste još uvijek blesavi i niste pogodili, radi se o Need For Speed Underground 2!

Ako misliš da znaš driftat, brzo voziti i okrenuti volan u pravome trenutku, prijavi se na ovaj link https://goo.gl/FawSzR te odnesi naslov najboljeg vozača KSET-a.

Ako vam je soundtrack NFS-a još uvijek postavljen kao zvono mobitela, imamo odličnu vijest za vas! Disco sekcija KSET-a će vas cijelu večer zabavljati najvećim hitovima iz svih NFS igrica.

Zbog svjetske ekonomske krize nismo uspjeli nabaviti automobil za pobjednika, ali mislimo da ćete pehar ponosno čuvati u vitrinama pored maminog posuđa.

Kotizacija iznosi simboličnih 5kn po igraču, a broj mjesta je ograničen.

Ulaz i prijave se otvaraju u 20h, a turnir kreće u 21h.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

game night, need for speed