Maškaraoke

Jednom davno u jednom oku neprivlačnom klubu, netko se sjetio spojiti dvije naizgled posve nepovezane manifestacije ljudske gluposti. Prva su maškare, poganski običaj istjerivanja zla i zime maskiranjem i demoniziranjem vlastitog ja. Oni narodi koji nemaju tu sreću da su maškare dio njihove kulture, iste najbolje poznaju po karnevalu u Riu.

Druga su karaoke, forma interaktivne zabave koja je nastala u Japanu. Ideja je da amateri pjevaju preko instrumentala svojih najdražih pjesama i u većini slučajeva se beskrajno osramote pred velikim brojem ljudi od kojih je jedan dio njihovih prijatelja, a ponekad se tamo nalazi i njihov seksualni partner.

Nakon ovog iscrpnog i besmislenog teksta vrijeme je da razjasnimo neke stvari. Naime, iako je gore navedeni klub naizgled neprivlačan, ima dušu, a svi znamo da ljepota dolazi iznutra. Drugo, ne dajte da vas zavara "hejter" koji je pisao tekst iznad, Maškaraoke su pobjeda.

Dođite. Maskirajte se. Popijte nešto. Pjevajte. Vidjet ćete da je pobjeda. Pogotovo kad upoznate naše voditelje. A ako vi pobjedite Maškaraoke, osvojit ćete bezvrijednu nagradu.

Upad 0 kuna za one s maskom, 10 kuna za one bez.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

maškare, plesaonica