Čuješ?! - Mr. Albino, Wanderlust i Fit The Quota

Ušli smo u novi mjesec pa je stoga vrijeme i za novi Čuješ?!. Prošli mjesec svjedočili smo odličnom koncertu Moř-a, From Another Mother te Moskau koji se planira izbaciti album gospel pjesama odsviranih u KSET-u.

Veljača nam nosi tri alt/rock benda gdje svaki od bendova drugačije prenosi svoju viziju alernativnog rocka.

Mr. Albino je pobjednik prošlogodišnjeg HGF festivala, a okitili su se i brojnim pohvalama na godišnjim top listovima poput: najbolji demo izvođač, glazbenik godine i 2. najbolji koncert godine. Dečki sviraju u klasičnoj postavi gitara, bas i bubanj, a predvođeni su karizmatičnim vokalom Dave Alanom. Nemaju puno objavljenih pjesama pa je ovo odlična prilika uvjerit se u toliko hvaljen opus ovog benda.

BC: https://mralbino1.bandcamp.com/

 

Wanderlust je još jedan u nizu fenomenalnih karlovačkih bendova. Kombiniraju blues, rock'n'roll i indie glazbu s hrvatskim tekstovima. Jako melodičan, iskren i lepršav bend s izvrsnim scenskim nastupom i definitivno vrijedan svačije pažnje. Zasada imaju izbačen jedan EP imena „Trenutak“, a u planu je i snimanje albuma.

BC: http://wanderlust6.bandcamp.com/

 

Fit The Quota je toliko underground da je čak ni nemaju svoju FB stranicu. Ovaj trojac skupio se iz par raspadnutih bendova, a mješaju rock s funkom i garageom. Za sada imaju izbačene tri pjesme na svojem bandampu.

BC: http://fitthequota.bandcamp.com/

 

Ulaz se otvara u 20:00h. Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno! 

Više o programu na: https://www.facebook.com/cujesKSET

Partneri:
terapija.net
Perun.hr
Pivovara i pivnica Medvedgrad
Audio Tehnologije
SoundGuardian Portal
Radio Student
Greenwood Studio
Metal Jacket Magazine
Grad Zagreb Službena stranica
Studentski Zbor Sveučilišta U Zagrebu

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, cujes