One Piece Puzzle + Multietnička Atrakcija

One piece puzzle ponovno jaše! Od njihovog zadnjeg divljanja u Zagrebu prošle su dvije godine i došlo je do promjena u postavi, pa će se tako uz stare i provjerene članove: Armageljona na gitari i gospodina T na bubnjevima, publici predstaviti nova vokalistica (urlikača!) Ana Balkana i Svemir Travica na basu. Strašni Riječani pripremili su, uz već antologijskih 13 zlatnih, i set svježih hitova koji bi se uskoro mogli naći u novom albumu.

Za one koji ne znaju, One piece puzzle žanrovski bi mogli svrstati u industrial rock, a karakteriziraju ih eksplicitni tekstovi zbog čega je malo vjerojatno da ćete ih čuti na radiju, pa zato bolje dođite na koncert uvijeriti se u tu sirovu energiju kojom pršte.
O njihovoj kvaliteti svjedoče i pobjeda na“ Art and Music“ festivalu u Puli te nastupi na InMusic festivalu, Rokaj festu, Harteri, Pozitivnom koncertu... Osim što su pozornicu dijelili s  brojnim poznatim bendovima (Hladno pivo, Let 3, Disciplin A Kitschme, Laibach... ) radili su i glazbu za potrebe predstave „Dolina ruža“ koja se odigravala u zagrebačkoj Gavelli.

“Upoznali smo najviše vrhove, dotakli najveće ponore, pročistili čistilište, a sada se izdižemo iz pepela poput feniksa.” OPP,najjači ikad

https://www.facebook.com/onepiecepuzzle/
http://onepiecepuzzle.bandcamp.com/


Multietnička atrakcija s OPP-om dijeli poslijednji koncertu u Zagrebu na kojem su oduševili publiku nastupom koji bi se mogao nazvati svojevrsnim audiovizualnim performansom. Kombinacija bubnjeva (Osman Ahmed) i bas gitare (Jovan Matić), uz povremeni vokal, osvaja ekspresivnošću i autentičnošću. Kao i OPP, mogu se pohvaliti pobjedom na „Art and Music“ festivalu, ali i hvaljenim nastupom na Exit-u.

https://soundcloud.com/exitfestival/sets/multietnicka-atrakcija/


https://www.facebook.com/Multietnička-Atrakcija-338453753022080/?ref=ts&fref=ts

Ulaz se otvara u 20h, karte će se moći kupiti u pretprodaji (datum početka prodaje bit će naknadno objavljen) po cijeni od 35 kn odnosno 45 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert