Mortal Kombat (Bg) +Donkey Hot

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na Brucošijadi FER-a, Mortal Kombat dolazi u KSET odsvirati cijeli svoj glazbeni materijal od puna dva sata, pošto im vrijeme koje su imali na FER-u nije bilo dovoljno da kažu sve što imaju. Doduše dolaze i zbog toga što su za ovaj koncert dobili milijun eura u kešu (fiksno, unaprijed).

Za one koji ne znaju, MK je metal/pank bend iz Beograda, osnovan 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Iza sebe imaju dva studijska albuma, i jedan live album koji prati i DVD izdanje zabilježenog koncerta. Trenutno su u fazi promoviranja svog drugog albuma “Runda 2, udri!” koji je dostupan za download na njihovoj službenoj stranici.

Povodom nadolazećeg koncerta, momci iz benda izjavljuju: „Dođite na zagrebački koncert u petak, 22.01.2016. Dođite pre nego što objavimo treći album, posle ćete ionako da kenjate kako smo se prodali!”

FB: https://www.facebook.com/mortalkombatbend/
Web: http://www.mortalkombatbend.com/
Youtube: https://www.youtube.com/user/MortalKombatBend

Za zagrijavanje će biti zaduženi zaprešički Donkey Hot. Svoju glazbu nazivaju kvartcore pa nije problem pretpostaviti da se radi o žestokom rocku s kvartovskom tematikom u tekstovima. Nakon uspješnog prvog singla “Imam Sve (U Kvartu)“ i recentnijih „Happy“ i “Rođen Da Leti” bend je upravo objavio i najnoviji singl zarazne lirike pod naslovom „Super Star“.

FB: https://www.facebook.com/Donkey-Hot-159346694110631/

Ulaz se otvara u 20:00h. Karte po pretprodajnoj cijeni od 35kn kreću u prodaju 7.1. Moći ćete ih kupiti na šanku KSET-a, dok će na dan koncerta karta koštati 45kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal