KSET Caffe: '00s & '10s

Došla je i prošla Nova godina. Sada već žalite za svom hranom koju ste neumjereno ubacili u sebe i postajete svjesni da se vjerojatno ni ove godine nećete držati onih starih odluka: „vježbati ću više, manje sjediti pred kompom, učiti na vrijeme, ne igrati Candy Crush, ...“ Tu mi uskačemo!

U moru dobrih nikad ostvarenih odluka, pružamo vam ponovno priliku da se držite uvijek dobre, ostvarene odluke - dolazak na KSET Caffe u petak, 15.1.!

Tog petka smo ludi i neobuzdani i držimo seisključivo 2000-ih i 2010-ih. Aaliyah, Destiny's Child, Gwen Stefani, J.Lo dok je još bila J.Lo, Xtina dok je još bila Xtina, Atomic Kitten, Nelly, Snoop Dogg, Outkast, Sugababes, Britney... Pa sve do Bruno Marsa, Taylor Swift, Katy Perry, Meghan Trainor, Maroon 5, Rihanna, Beyonce, Miley, Nicki i cijela ekipa! #squadgoals

Vremeplov kreće u 20:00. Za one s X-icom upad je 5 kuna dok je za one bez 10 kuna.

Priča se o nekom čarobnom Happy Hour-u koji traje ne samo jedan sat nego cijelu večer, ali o tome se morate osobno uvjeriti. *wink, wink*


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

caffe, slušaonica