Čuješ?!

Stigao je siječanj, a njim i nova sezona Čuješ?!, KSET-ovog koncertnog programa neovisnih bendova. Nakon izvrsne prošle sezone vrijeme je da vidimo hoće li i ova bit tako dobra. Prošla je sezona predstavila 18 izvrsnih bendova gdje su pobjedu žirija odnijeli krčki Brain Production dok su se pobjedom publike okitili karlovački Humanofon osvojivši vrijedne nagrade. Nagrade su spremne i za ovogodišnje natjecatelje, a prve već možete čuti 12.1.

Otvaranje Čuješ?! pripada trima stoner/noise/alt/rock bendovima Moskau, Moř i From Another Mother.

Moskau je koprivnički progresivni rock bend slobodnog sastava gdje se nikad ne zna da li dolaze trojica ili više članova benda (čak i devetorica). Žestoki, alternativni i progresivni nošeni brojnim pohvalama i visokim mjestima na godišnjim top listama stižu u KSET napraviti kaos.

FB: goo.gl/yZBS3U

YT: goo.gl/lHxK21

Moř je zagrebački instrumentalni stoner trio koji melje sve pred sobom svojim prljavim zvukom i brutalnim bubnjevima. Imaju izbačen jedan EP imena Goodbye Standards na kojem drobe bubnjiće i tjeraju srce da ubrzano pumpa krv u žile.

FB: goo.gl/sehgLC

YT: goo.gl/FFivOy

From Another Mother je math/prog/rock bend iz Zagreba. Ove dečke krasi orginalnost u uvježbanost jer takvu glazbu i nije baš najlakše za svirati. Osim što dobro sviraju dobro se i zafrkavaju što se može vidjeti u njihovim intervijuima. Izbacili su za sada svoj jedini EP Bratebra.

FB: goo.gl/NgGoJI

YT: goo.gl/ahWISS

Event: https://goo.gl/XaOBxL

 

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno! Više o programu na: https://www.facebook.com/cujesKSET

Program je pod djelomičnom potporom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert