FER2Caffe

Jednom nogom ste već u kući na druženju s familijom, ali wild party appears.

„A taman sam htio pojesti kilu francuske i instalirati Fallout 4. :(

KSET nakon 7 godina ponovo uvodi FER2 After MI / ZI tulume na kojima ćemo se kolektivno resetirati, a kao najavu tim tulumima nastao je ovaj FER2Caffe.

Pozivamo sve kojima je dosta labosa za ovu godinu da dođu i opuste se sa ekipom iz grupe, projektnog tima, FER2Net-a, neke od FER-ovih udruga ili onom RandomOsobomUReduUMenziKojaMePuštaIspredSebe.

Vrijeme je darivanja, tako da osim što najavljujemo povratak kultnog FER2 After MI / ZI Partija, za vrijeme kompletnog trajanja tuluma trajat će Happy hour na šanku!

Zagrijavanje započnite na Martinovki, a kad tamo postane prehladno, ili OPET dođe policija, uputite se na toplo, u KSET. Nemojte dopustiti da praznike provedete s prehladom, kad ih možete provesti s mamurlukom i mutnim sjećanjem na kvalitetno provedenu večer. DJ-i Disco sekcije omogućit će Vam da se zagrijete uz nove i stare hitove domaće i strane glazbe.

Ulaz ove posebne večeri otvara se u 20h i besplatan je ako imate FER-ov E-index, a za ostale prijatelje i padobrance iznosi simboličnih 5kn.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu možete nabaviti preko dana na šanku KSET-a (0 kn) ili navečer na ulazu (ovom prigodom također 0kn).

fer, caffe