Vigilance, Bezdan, Black Monastery

Petak 11.12. je datum kada se old skul vraća u KSET. To je također i datum kada oblačiš svoj stari kožnjak i dolaziš podržati tri benda koja pripremaju ništa manje od spektakla.

 

BLACK MONASTERY

Novi zagrebački stoner/doom metal bend od poznate stare zagrebačke ekipe iz bendova poput LIV-a, Mrtvog Petka i Out Of The Voida (Black Sabbath tribute). Znači, dečki znaju što rade, a to što naprave je svaki puta sve bolje i bolje.

Oni koji ih nisu čuli na premijernom nastupu prije par mjeseci nikako ne smiju propustiti ovaj!

FB stranica: https://www.facebook.com/BlackMonastery

Kako zvuči na snimci: https://youtu.be/J6XVxxXkoVw

 

BEZDAN

Dečki malo žešćeg old school black/thrash zvuka dolaze sa svih strana sjeverne Hrvatske (Čk, Vž, Ldb, Kc). Iza sebe imaju jedan EP i već podosta nastupa uzduž i poprijeko Hrvatske, Srbije i BiH. Na ISK Magazinu je njihov EP "Of Visions and Voyages" zaradio prvo mjesto u kategoriji najboljih izdanih albuma 2014. godine, a istoimena pjesma je zaradila svoje mjesto na "Hladan Balkan" kompilaciji.

Bezkompromisan old school kult bez preseravanja.

NIKAD DAN!

FB stranica: https://www.facebook.com/bezdannikaddan

EP: https://bezdan666.bandcamp.com/releases

 

VIGILANCE (SLO)

Iz dežele iz Adelsberga (Postojana) prihajaju Vigilance. Ekipa praši old school već pet godina i imaju više izdanih stvari, ali im se stil u međuvremenu promijenio. Iz početka heavy/speed kao iz '80-ih, a novi album je više black/heavy štih. Sve u svemu Vigilance predstavlja svoj novi album "Hounds Of Megiddo", a dečki taman završavaju europsku turneju tako da su zagrijani i nabrijani za svirku u KSET-u.

Stari moj, ne možeš promašiti!

FB stranica: https://www.facebook.com/VigilanceAdelsberg

Najnoviji album: https://vigilanceofficial.bandcamp.com/album/hounds-of-megiddo

Starije stvari (nađi na jutubu): https://youtu.be/JFCggm6QoXY

Karte možete kupiti za 20 kn u pretprodaji u KSET-u, a za 30 kn na ulazu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

koncert, metal, old school