Srijednjak: Catan Turnir

Skupili ste taman kartica za grad i karticu razvoja dok vaš omraženi protivnik, koji vam prijeti s 6 bodova i dvije sumnjive neotkrivene kartice razvoja, baca sedmicu.

Svako micanje lopova boli, blokirali su vam šesticu.

Igrali ste bezuspješni monopol na ciglu.

Nikako da osvojite ovčicu u nadi da izgradite naselje.

Drama, drama…

Ako su vam poznate neke od ovih Catan boljki znači da ste ne samo strastveni se igrač, nego i da ste upravo čitajući ovo, našli platformu za hranjenje strasti prema ovoj iznimnoj društvenoj igri. Dobrodošli u zajednicu istomišljenika koji se pretvaraju u vaše protivnike. O čemu pričamo? U želji da ovjekovječimo ljubav prema Catanu i skupimo sve entuzijaste koji se diče pobjedama i/ili dobro razrađenim taktikama, organizirali smo turnir u sklopu KSET-ovog programa Srijednjak.

Ne sanjajte heksagone, 9.12. svratite u KSET na druženje i Catan turnir. Bilo da se smatrate profićem ili još brusite svoje vještine, kockice ionako imaju svoj ritam. Uz dobre utješne nagrade, pripremili smo vam i originalne nagrade za četiri pobjednika.

Prijave su otvorene na sljedećem linku:http://goo.gl/forms/1hYkmAoC6b

Vrata se otvaraju u 20h kao i prijave, a turnir kreće u 20:30. Ulaz i sudjelovanje džabe!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

 

srijednjak, catan, turnir