Star Wars Maraton

Sila se budi...
Kao što već svaki ewok na grani zna, dolazi nam nova epizoda naše najdraže sage. I dok neki uz optimizam i uzbuđenje, a drugi uz strepnju i trnce, iščekuju što su Lucas i Disney pripremili za nas, vrijeme je da se podsjetimo zašto ćemo svakako svi hrliti u kina u nadi da ćemo opet osjetiti onaj doživljaj koji može ponuditi samo galaksija tamo, tamo daleko.

KSET u tu svrhu organizira VELIKI STAR WARS MARATON! Zbog zdravstvenih i emotivnih razloga, maraton će biti podijeljen u dva polumaratona, stoga nam se pridružite 29. i 30.11. u Unskoj 3, pred poluvelikim platnom! Projekcije počinju u 17 h.

Maratonu prethodi Star Wars kviz u sklopu Srijednjaka. Dakle u srijedu. Dođite i tamo! https://www.facebook.com/events/895887853821933/

Cosplay je poželjan!


Disclaimer- Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju. S druge strane, dostupne su samo članovima Kluba svih razina (boja) u koje ulaze i zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu ( 5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

projekcije, star wars, maraton