34. brucošijada FER-a

Za sve one koji smatraju da na Brucošijadi ima premalo narodnog pripremljena je prava poslastica. Na pozornicu stiže zagrebački sastav Brkovi koji vješto isprepliće turbofolk, punk rock i heavy metal, a svoje pjesme koje vrište emocijama, uvredama i seksizmom, prezentirat će upravo 7. studenog na FER-ovoj pozornici.

www.brkovi.com

www.youtube.com/watch?v=s-IAHLFe4Jw

Muscle Tribe of Danger and Excellence možda jest bend dugog imena, ali i pamtljiva zvuka. Dečki su u kratkom roku postali najdraže zagrebačko stoner pleme, a zbog svojih moćnih i energičnih svirki, mogli bi se stati uz bok i nekim „većim“ inozemnim izvođačima.

www.facebook.com/muscletribeofdangerandexcellence

www.youtube.com/watch?v=smBgJJwKTPQ

Oni žele „samo svirati svugdje“, a od 2007. odradili su pozamašan broj svirki po regiji i u Europi. Vlasta Popić nije cajka, političarka, niti samo jedna žena. Vlastu čini bučni punk-noise-pop trojac iz Varaždina koji svoju energiju simultano pretvara u „najjaču ultimativnu mašinu za ubijanje“.

www.facebook.com/Vlasta.Popic.vz

www.youtube.com/watch?v=rxBi96HCoBo

Bend je nastao 2010. u zagrebačkom Zoološkom vrtu, a svoju glazbu prikladno opisuje kao zoo-rock. Iako i dalje ostaje misterija kako su gorile, majmuni i druge životinje potaknule dečke na osnivanje benda, sigurno je da će Big Strip Gorila na Brucošijadi pružiti svima energičnu svirku kako to inače i znaju.

www.facebook.com/bigstripgorilaband

www.youtube.com/watch?v=Sydretjl1gs

Popisu izvođača pridružuju se i dva zagrebačka electro kolektiva – Chew the Fat! Croatia koji će svojim mixevima rastopiti i najtvrdokornije masti, kao i novonastali Bipiem koji je nedavno imao premijeran nastup, a danas već prima komplimente publike.

Ovako izgleda kompletan popis izvođača:

MAIN STAGE

Edo Maajka

Brkovi

Kiša Metaka

ABOP

Mašinko

Brain Production

SECOND STAGE

Šank?!

Muscle Tribe of Danger and Excellence

The Shaiones

Artan Lili

Vlasta Popić

Big Strip Gorila

ELECTRO STAGE

Kuku$ Klan

PHAT KSET

Chew The Fat! Croatia

Bipiem

 

Kao i prijašnjih godina, posjetitelje na Brucošijadi očekuju i projekcije filmova u kinu te nezaboravni inozemni i domaći hitovi na KSET Caffeu.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna moguće je kupiti radnim danom u KSET-u (od 9 do 18h), Studentskom Centru (od 11 do 17h) i u glazbenoj knjižari Rockmark.

Ukoliko za dan Brucošijade ostane ulaznica, bit će ih moguće kupiti po cijeni od 60 kuna sve do 15 sati u KSET-u i 14 sati u Rockmarku, dok će karte na ulazu iznositi 75 kuna.

Brucoši FER-asvoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 35 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa. Cijena ulaznica na dan ostaje ista, ali se mogu kupiti samo do 18h u KSET-u.

Vidimo se na Brucošijadi FER-a! :)

 

powered by:

Više na:

brucosijada.kset.org

www.facebook.com/BrucosijadaFER

34. brucošijada, fer, kiša metaka, abop, artan lili, brain production