Tjedan drugačije glazbe

Disco sekcija KSET-a jato je glazbenih entuzijasta koji iz dana u dan na dah rone u dubine melodija koje im hrane dušu. Poznajete li jahače tih valova, krotitelje tih frekvencija, žanrovske avanturiste koji orkestriraju kakofonijom zvanom zvučni identitet KSET-a? Cijeli zadnji tjedan ovog listopada, imat ćete priliku upoznati njihova otkrića na području širokog spektra zamislivih žanrova.

Cijeli tjedan, od 10 do 16h, naši dežurni DJ-i puštat će dvosatne mini-slušaonice sebi drage glazbe i, ili zadovoljiti vaše široke horizonte, ili ih proširiti, ili vam dati novi žanr za mrziti. Koja god od opcija zaživjela, zvučnih iznenađenja neće pomanjkati.

Nalazili svoju sreću na dnu kartonske kutije singlica u podrumu kakve prodavaonice ploča i inih glazbenih prenosila, ali i ukoliko vam 'digging' predstavlja samo naporan aspekt hortikulture, Tjedan drugačije glazbe nudi svježu i pažljivo pripremljenu kulisu za dnevno ispijanje kave.

I ne samo kave! Ovaj tjedan na šanku KSET-a bit će svakakvih pitkih i jestivih iznenađenja kao okrjepa od sve hladnijih dana i utočište za uživatelje u drugačijoj glazbi kao i one koji će to tek postati.

Raspored:

Ponedjeljak: Jean - Michel Jarre, K Rose, Dark Cabaret

Utorak: Witch House, Sea Shanty, Sevdah

Srijeda: Deep House, Dub, Trip Trap

Četvrtak: Bono Music, LGBT, J Punk

Petak: 90's Techno, Trailer Music, Chill D'n'b

jutarnji, tjedan, slusaonica, drugacija, glazba