Gužva u 16-ercu

Osječki punk-rock sastav Gužva u 16-ercu nakon 3 i pol godine vraća se u KSET. U petak 23.10. održati će samostalni koncert koji će ujedno biti jedan od oproštajnih s domaćom publikom prije prve daleke turneje od osnutka benda.

Da podsjetimo, početkom studenog Gužvaci odlaze na turneju po Republici Irskoj, a na putu prema otoku i pri povratku s njega odsvirat će i nekoliko koncerata u Njemačkoj.

Kako najavljuju iz Gužve u 16-ercu, nastup u KSET-u bit će prvi koncert u Zagrebu u novoj postavi, u kojoj je sada na drugoj gitari i na pratećem vokalu Silvestar Mrak, lider također poznatog osječkog punk benda Grupa tvog života (GTŽ). Koncert će biti presjek kompletnog stvaralaštva Gužve te će se bend potruditi da na binu izvede i svog originalnog člana i autora najvećih hitova Kemu, koji je već godinama na privremenom radu u Zagrebu.

Gužvaci obećavaju pravu feštu, a pošto su zamislili da atmosfera bude svečarska, na ulazu će svakom posjetiocu podijeliti slavonsko piće dobrodošlice, a i kako kažu, publika će biti u prilici i da degustira tradicionalni obrok "kru'a, masti i paprike".

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 35kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u i KSET-u. Na ulazu će koštati 45kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

gužva u 16-ercu, punk-rock, koncert