Thy Disease + POKERFACE + THRASHRED

Thy Disease je oformljen 1999. u Krakowu, Poljska. Prvi demo “Art Of Decadence” je snimljen u prosincu iste godine. Na njemu su bile četiri pjesme koje je napisao Yanuary. U prosincu 1999 Thy Disease je osvojio drugo mjesto na “Metal Millenium Party” natjecanju za nove talente u Krakowu. Nakon što su snimili glazbu za album, Thy Disease je potpisao sa poljskom kućom “Metal Mind Productions” i ušao u studio. Taj ugovor im je garantirao izdavanje tri LP-a. 2001 izdaju album “Devilish Act Of Creation”. Čitatelji poljskog izdanja Metal Hammer magazina su izglasali Thy Disease najboljim novim bendom na sceni.

U ožujku 2002 bend je nastupao na Metalmaniji koja je definitivno najveći poljski metal festival, zajedno sa Paradise Lost, Cannibal Corpse, Moonspell I Tiamatom.

www.thydisease.com

www.facebook.com/thydisease

POKERFACE je osnovan u Moskvi u 2013 od strane Doctora (bubnjevi), Sergeya Mordashev (gitara) I Dietricha (gitara). U 2014. Izdaju prvi EP “Terror is the law” sa ženskim vokalom “Delirium Tremens”. Te iste godine u rujnu im se pridružuje Dmitry Morzov na basu. Ubrzo nakon toga, Dietricha na gitari zamjenjuje Maniac. U punoj postavi 2015. POKERFACE odlazi na rusku turneju sa Sepulturom na promociju njihovog EP-a. Bend je trenutno u studiu i rade na svom novom albumu koji bi trebao uskoro izaći, a uskoro ćete ih imati priliku vidjeti i čuti u KSET-u.

www.pokerfacegroup.com

www.facebook.com/pfacegroup

THRASHRED je metal bend iz St. Petersburga, osnovan u 2014. od strane Nikita Sukhareva. Prvo je našao dvoje istomišljenika među svojim prijateljima, gitarista Serge Russkikh i bubnjara Viktor Mantrova, već iskusnih glazbenika i s njima počeo svirati po gažama. Nedugo nakon toga, Paul Kuzovlev je došao na bas gitaru, i od tada dečki sviraju u punom sastavu. Nakon mjeseci proba, dolaze nam u KSET prezentirati novi demo CD koji je većinom sastavljen od ideja osnivača.

www.thrashred.ru

www.vk.com/thrashred

Vrata kluba otvaraju se u 20h. Cijena karata iznosi 25kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možete nabaviti na ulazu za 5kn ili preko dana na šanku KSET-a za dž.

koncert, metal