BiPieM

Nakon dužeg vremena, došao je i taj dan da KSET pokaže svoje elektro lice. 17.10. u klubu dobre glazbe premijerno ćete moći uživati u večeri posvećenoj drum and bass glazbi i kulturi. Novonastali kolektiv bipiem naoružan do zuba niskim frekvencijama i plesnim ritmovima za ovu večer oslobodit će energiju jačine TSAR bombe (tko ne zna, to je jaako mnogo energije). Plesat će se do sitnih sati i prezentirati rad kolektiva baziran na zvukovima duba, liquida i junglea pa sve do najtamnijih tonova mračnog „kritikala“ i neurofunka.

Uglavnom, bit će to pravi drum and bass plesnjak. Udarat ćemo ravno u centre za ravnotežu i sinapse stoga očekujte biti lansirani u kozmos.

Bipiem je novonastali kolektiv, skupina mladih ljudi koji žele sa širom masom podijeliti svoj vid elektronske glazbe. Povezani KSET-om i ljubavlju prema drum and bass glazbi, oformili su kolekiv/pakt/zajednicu s kojim će širiti svoje glazbene poruke/đireve/energiju. Temelj kolektiva je već spomenuta drum and bass glazba i cijeli glazbeni pokret, a svoje obzore šire od duba i junglea, preko klasičnog drum and bassa pa sve do najmračnijih tonova neurofunka i dubstepa. Poslušajte naš rad i podržite scenu, a mi ćemo za vas prirediti prekomjernu dozu bassa i dobrog groovea.

Kolektiv ste mogli pretpremijerno čuti na Bass Explosionu u Močvari kao teaser onoga što vas očekuje u KSET-u.

Upad: dobra volja, veselje I želja za plesom, tj. nula kunića.

Više:

Facebook:

https://www.facebook.com/BipiemKset

Twitter:

https://twitter.com/BiPieMKset

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn)

bipiem, drum and bass, dub, liquid, jungle, kritikal, neurofunk