Goblini

Legendarni Goblini nakon dugih 14 godina ponovno stižu u Zagreb!

Jedan od najutjecajnijih ex-yu punk bendova kojeg ne treba posebno najavljivati nastao je pred više od 20 godina, a karijeru su im obilježili brojni hitovi poput „Ima nas“, „eLeSDi se vraća kući“, „Cipjonka“, „Anja volim te“, „U magnovenju“, „Voz“ itd.

Bend 2001. godine uzima pauzu koja traje sve do 2010. kada se ponovo okupljaju, izbacuju kompilaciju „Crno na belo“ i snimaju dokumentarac o svojoj karijeri. Sljedeće godine kreće velika povratnička ex-yu turneja koje je okrunjena 2013. albumom „Roba s greškom“.

 

Sljedeće godine bend održava veliku promociju albuma u Hali sportova praćenu brojnim gostima poput Zorana Kostića „Caneta“, Aleksandra Popova i Nemanje Kojića „Kojota“.

Goblini najvljuju energičan i punokrvan koncert kojim će predstaviti presjek svoje antologijske karijere začinjen novim pjesma sa zadnjeg albuma poput „Deca iz komšiluka“ i „Evropo“ te ovogodišnjim single-om „Pozdrav suncu“ .

Karte je moguće kupiti na šanku KSET-a od 14. rujna po pretrodajnoj cijeni od 65kn. Ukoliko ostane karata, cijena će na ulazu biti 90 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, goblini, ex-yu punk