V.S.H.C. BROTHERHOOD TOUR 2015: Only Attitude Counts + Spider Crew + Companion

Hardcore, hardcore i još hardcorea! KSET vam ponosno predstavlja hardcore feštu u novoj sezoni, za ljubitelje tetovaža, mosh pita i ponajviše tvrdog zvuka. U sklopu europske turneje pod nazivom Brotherhood Tour, krema bečkog hardcorea predstavit će vam svoju viziju tog žanra.

 

Nakon više od 10 godina vraćaju nam se bečki HC kraljevi Only Attitude Counts. Bend okupljen davne 1993. koji je kroz godine izgradio neosporivo ime i reputaciju. Pridružuju im se i braća po oružju Spider Crew, još jedan bečki bend koji je prešao 15. godišnjicu postojanja, a zadnji puta ste ih mogli gledati na našim prostorima 2013. godine. Tu su i njihovi sugrađani Companion koji će se prvi puta predstaviti zagrebačkim korašima i ostalim posjetiteljima željnim glasnog, distorziranog i urlajućeg.

Only Attitude Counts
https://www.facebook.com/onlyattitudecounts
www.onlyattitudecounts.com

Spider Crew
https://www.facebook.com/pages/SPIDERCREW/162857257128147

Companion
https://www.facebook.com/CompanionHC

Karte po cijeni od 30 kuna možete kupiti u pretprodaji u KSET-u. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 40 kn. Pretprodaja kreće 15. rujna.

Ulaz se otvara u 20:00 h.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

hc, only attitude counts, spider crew, companion, brotherhood tour 2015, hardcore