Ne toleriraj. REAGIRAJ! Besplatan koncert i art radionice u KSET-u

U sklopu projekta "Ne toleriraj. REAGIRAJ!" udruga AUKU Autsajder i Udruga Zamisli organiziraju za vas besplatni event u KSET-u.

Dođi i sudjeluj u kreativnim radionicama, pogledaj izložbe umjetničkih djela mladih i poslušaj koncert gitarističkog sastava Dinamit Duo te JeboTon ansambla!

Cilj projekta „Ne toleriraj. REAGIRAJ!“ je informiranje i edukacija mladih i šire javnosti u svrhu prevencije govora mržnje na internetu i elektroničkog nasilja nad mladima, a ovom akcijom želimo se pozabaviti navedenim temama kroz umjetnost.

Plan i program:

16:00 - 19:00

Izložba umjetničkih djela mladih izrađenih u sklopu projekta na temu promoviranja tolerancije, nenasilja te sigurnog interneta.

Art radionica pod vodstvom likovne pedagoginje Ane Goričanec

Mala kreativna radionica ukrašavanja sa špagom "Ne mora biti sve po špagi"

19:00

Dinamit Duo

(Gypsy / progressive / classic duo)

https://www.facebook.com/dinamitDuoOfficial

20:00

JeboTon ansambl

(Jeboton ansambl nastao je kao usputni projekt članova svih bendova jeboTon kolektiva u kojem izvode pjesme jeboTon bendova u akustičnim aranžmanima)

https://www.facebook.com/jeboton

Pridruži nam se u utorak, 16. lipnja u KSET-u!

ULAZ NA SVE AKTIVNOSTI JE SLOBODAN!

Projekt "Ne toleriraj. REAGIRAJ!" provodi Udruga Zamisli u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Zagreb – podružnica Trnje te Alternativnom urbanom kulturnom udrugom Autsajder uz financijsku potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

izlozba, koncert