Dvoboj filmova: Caro diario & Little Miss Sunshine

Tema: put

 

19h: CARO DIARIO

R: Nanni Moretti, 1993., 100 min

Film je podijeljen na tri segmenta s poluautobiografskom perspektivom redatelja/producenta/glumca Nannija Morettija. Pratimo ga dok istražuje kvartove Rima, posjećuje atraktivne talijanske otoke, ali i odlazeći na mjesta koja ga osobno intrigiraju. Sve to je popraćeno njegovim duhovitim, ali i ciničnim komentarima o umjetnosti i životu, 

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0109382/?ref_=fn_al_tt_1

 

21h: LITTLE MISS SUNSHINE

R: Jonathan Dayton, Valerie Faris, 2006., 101 min

Radnja se odvija oko nezgoda obitelji koja odlazi na dugo putovanje žutim kombijem do Kalifornije kako bi njihova kćerka Olive mogla sudjelovati u natjecanju za „Malu Miss Amerike“. Iako nezavisno producirana, „Mala Miss Amerike“ je postigla veliki komercijalni i kritičarski uspjeh. 

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0449059/?ref_=nv_sr_1

 

Disclaimer- Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju. S druge strane, dostupne su samo članovima Kluba svih razina (boja) u koje ulaze i zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu ( 5kn) ili preko dana na šanku KSET-a ( 0 kn)

 

 

kino kset, dvoboj filmova, caro diario, little miss sunshine