Stiholoporter + VIS Perivoj od slave

Još jedna sezona lagano se privodi kraju. Klubovi se zatvaraju jer su im knjižnice prevelike konkurencije. Sprema se i posljednji ovosezonski Stiholoporter. Nema suza, samo opuštanje uz stihove i hladne napitke. Zapravo, zasigurno će i biti suza. Poezija, emocije, ljubav, tuga, žena, suza i tako to. Kao i uvijek nemamo nikakvih tematskih, stilskih, vremenskih ili teritorijalnih granica. Kakve god stihove preferirali, očekujte ih 11.6.

Dramska sekcija KSET-a još jednom klub pretvara u idilični prostor lijepih riječi, ugodnog zvuka akustične gitare i promišljanja. Čitati će se velikani svjetske književnosti, domaći autori u usponu kao i savim nova imena koja tek proviruju i pobjeđuju na našem Natječaju za najbolje poetske uratke. 

Da bi bilo još zanimljivije ponovo su s nama i VIS Perivoj od slave, hrabri kroatisti čije interpretacije suvremene hrvatske poezije više liče na performanse. Svi koji ih pamte s nekog tamo Stiholoportera od prije par mjeseci zasigurno su sad još sretniji. 

Ostavite na jednu večer debele knjige, skripte, šarene markere i džezvice kave. Dođite i poslušajte riječi koje to zaslužuju. 

 

Ulaz se otvara u 20 sati. Cijena ulaznice je 5 kn s Xicom, a 10 kn bez iste.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

verer poezije, stiholoporter