ČUJEŠ?!: Nebo Roza + Letarg + Clone Age

Nakon točno šest mjeseci došli smo do kraja natjecateljskog dijela Čuješ?! Do sada je program predstavio petnaest odličnih bendova te je vrijeme da predstavi i zadnja tri izvođača prije nego odlučimo tko ide u finale!

 

Prvi stiže Branimir Norac pod pseudonimom Nebo Roza. Dovoljan pokazatelj njegove kvalitete je da je jedini kantautor koji je ušao u natjecateljski dio od svih prijavljenih kantautora. Za sebe kaže da je indi pa sad ti vidi. Ovo mu je prvi zagrebački koncert i toplo preporučamo svima da ga dođu čuti.

FB: https://www.facebook.com/pages/Nebo-Roza/852561331433173

SC: https://soundcloud.com/neboroza

 

Nekad Suho Grlo Nos, a sada Letarg. Još jedan u nizu odličnih novih indie bendova stiže u KSET predstaviti svoj EP Paravan i pokazati što su još u međuvremenu napravili. Definitivan dokaz da uz Rijeku i Koprivnica ima svoje konje za utrku. Dečki su pridobili pažnju u Klubu kada su otvarali za Artan Lili, a sada je vrijeme da se ravnopravno suprotstave s ostalim izvođačima!

FB: https://www.facebook.com/LetargParavan

BC: https://letarg.bandcamp.com/releases

 

Zadnji stižu momci iz Čakov(f)ca. Clone Age je nakon promjene postave postao svježiji, zreliji , odlučniji i po našem mišljenju kvalitetniji! Dolaze nam predstaviti svoj najnoviji album Fuse koji samo što nije ugledao svijetlo dana dakle još jedna premijera na Čuješ?! Dobrog grunge-rocka nikad dosta!

FB: https://www.facebook.com/cloneageck

RN: http://www.reverbnation.com/cloneage

 

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno!

 

SPONZORI: Pivovara i pivnica Medvedgrad​, Zmajska pivovara​, Zagrebačka pivovara​, TMS Music Shop​ , Rolling Stone Hrvatska​, Soundguardian i Perun.hr.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

čuješ?!, koncert, nebo roza, letarg, clone age