Radar Men From The Moon + Fjodor

Radar Men From The Moon instrumentalna su raketa dobrih vibri. Ta raketa odaslana je u bespuće univerzuma da istraži glazbene planete i stopi ih u jedinstvenu galaksiju dobrog zvuka. U toj galaksiji, psihodelični space rock spaja se s noise, shoegaze i kraut elementima uz dašak gotovo stoner masnoće.

 

S tri nevjerojatna albuma iza sebe, RMFTM imaju utrke u nogama i zvjezdane prašine pod noktima. Svojom glazbom počastili su i brojne festivale poput Roadburn Festival, Duna Jam, The Reverb Conspiracy Festival, Freak Valley festival...

 

No, nabrajanja su suvišna. Ovi nizozemski nigdjezemci hipnotizirat će vas u stanje hibernacije i lansirati u daleka međuzvjezdana prostranstva, sve što treba je baciti uho:

 

Bandcamp: http://radarmenfromthemoon.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/radarmenfromthemoon/timeline

Website: http://radarmenfromthemoon.nl/

 

Fjodor

 

U ulozi domaćeg raketnog goriva, svoje note odaslat će instrumentalni trio Fjodor. Ova jednako eklektična mješancija psihodelije, space, noiz, krauta, jazza, elektronike, klasične glazbe i balkanskog melosa već godinama grmi našim i tuđim prostorima. Zasviravši uz bendove poput Zechs Marquise, Dukatalon, Belgrade Noiz Society i Oresund Space Collective samo su dokazali već odavna jasno - Fjodor je bend svjetskih i galaksijskih razmjera.

 

Bandcamp: http://fjodor.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/FJODOR/71237823451?sk=timeline

YouTube: https://www.youtube.com/user/fjodorband

 

Ulaz se otvara u 20h. Karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 35 kn.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, radar men from the moon, fjodor, psihodelični space rock, stoner, kraut, noise, shoegaze