Plesnjak: Fred Astaire

Pitate li vaše bake i djedove, vjerojatno će reći da su se upoznali na nekom plesnjaku ili stiskavcu gdje su svi bili fino zbigecani, zrihtani sa karanfilčekom, a žene su imale cvijeće u kosi...

Dobro, možda su se vaše bake i djedovi upoznali u nekom bunkeru, zašto ne?

U svakom slučaju, ovog četvrtka vam KSET nudi jedinstvenu priliku! Plesnjak gdje možete prigrliti osobu koja vam se sviđa uz sebe te pod disko kuglom i uz taktove vaših najdražih pjesama proplesati noć.

*le dramatic sigh*

U slučaju da volite strukturirano plesanje, cupkanje na mjestu ili vam je maturalna jednostavno bila toliko loša da želite popravni, ovo je noć za vas!

Neće biti plesnih knjižica ali će vas ritmovi plesova poput disco foxa, bečkog valcera i bachate voditi kroz noć i pomoći vam u određivanju koji ples plešete sa kojom osobom.

Vrata se otvaraju u 20:00 i takvima će ostati do ponoći kada tradicionalno, čarolija prestaje.

Onima koji posjeduju X-icu će upad iznositi 5 kuna, dok će 10 kuna morati izdvojiti oni bez iste. Dođete li sređeno i spremno za ples, neće biti upada. *hint, hint*

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

plesnjak