ST!llness - 10 godina

S obzirom da spikama i ćakulama kruže razne dezinformacije, vrijeme je da neke stvari razriješimo... ST!llness postoji! ST!llness je i dalje spreman izuti vas iz cipela. Dapače, ekipa će nakon simboličnih devet mjeseci koncertne pauze izroditi najbolji tulum do sada jer slave okruglih 10 godina otkako se bend sastao. Za lokaciju je izabran KSET iz sentimentalnih i povijesnih razloga.

Rođendanskim partyem zaokružiti će desetljeće stvaralaštva svoje fuzije hip hopa, reggaea, funka, junglea i rocka tokom kojeg su izbacili tri izvrsna albuma: Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović, Globalno Zatupljenje i STI·llness. Od posljednjeg albuma izbacili su dvije nove pjesme: obradu grupe Brkovi Opasno se drogiram na njihovom albumu Brkati Gosti i Bottun koja je izašla na kompilaciji Seasplash Ritam. Osim gore navedenog, već poznatog materijala, na koncertu će se naći i novih pjesama koje bend priprema za nadolazeći album. 

Nema tu puno filozofije. Odvojite se od ekrana, stisnite shut down botun i pravac  KSET (Unska 3) ili dirty old EMPIRE * shop - label - festival - merchandise - booking (Tratinska 18) po kartu. Cijena je 35 kn u pretprodaji, a na ulazu 50 kn. Karte su u prodaji od 06.04. Ulaz je u 20h. Vidimo se!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

st!llness, koncert