Piknik + Horror Piknik (Novi Sad)

PIKNIK I HORROR PIKNIK SLAVE 20 GODINA I PREDSTAVLJAJU NOVI ALBUM!

 

https://www.facebook.com/pages/Piknik/50112865674?sk=timeline

 

U subotu 25.04. u KSET se vraća Piknik, autorski bend Gospodina Bandara, producenta iz novosadskog Piknik studija. Ovim koncertom bend će obilježiti 20 godina djelovanja i promovirati svoj novi album "Radnički savet". Piknik je u početku zamišljen kao virtualni projekt, međutim Gospodin Bandar na kraju ipak okuplja ekipu i bend od 2007. godine kreće sa live nastupima na kojima kombiniraju razne stilove - hard-core, punk, pop-rock, thrash metal, electro industrial, social comedy. Paralelno sa Piknikom djeluje i side-projekt Horror Piknik koji isključivo obrađuje audio-video temu oldschool thrash metala. Horror Piknik svojom iskrenom i zabavnom interpretacijom muzike sa kraja 80-ih oduševljava mnogobrojnu metal publiku iznad svih očekivanja!

 

Album "Radnički savet"  i više informacija o bendu možete pronaći na linku: http://nocturnemagazine.net/download/80/piknik-radnicki-savet

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 35kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u (Tratinska 18) i na šanku kluba KSET (Unska 3). Na ulazu će koštati 45kn. Ulaz se otvara u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, piknik, horror piknik