Artan Lili (BG) + Go No Go (ZG) + Pešes (ŠB)

ARTAN LILI 

Na vrhu underground rock vala koji vlada beogradskim klubovima posljednjih godina nalazi se Artan Lili, noise-pop bend koji je u proljeće 2014. izbacio prvijenac Artan Lili, a mjesecima već dominiraju regionalnim ljestvicama odličnom pjesmom i spotom "Ako stanemo tu". Artani drugi puta dolaze u Zagreb, pritom su prvi put napunili Klub, unatoč činjenici da se isti dan u Velikoj dvorani Doma sportova skupilo nekoliko tisuća ljudi na Pozitivnom Koncertu. Odličnu atmosferu i jednako pozitivne reakcije svih nas koji ćemo ih slušati u KSET-u očekujemo i ovaj put.

PRESLUŠAJ ALBUM: http://artanlili.bandcamp.com/releases
FB: https://www.facebook.com/grupaartanlili
Ako stanemo tu: https://www.youtube.com/watch?v=45b3DaXp2lY

GO NO GO

Okupljeni u listopadu 2011., u nepuna dva mjeseca Go No Go je napravio, uvježbao i snimio materijal od pet pjesama: EP First za Geenger Records. First odražava nadahnutost estetski srodnim pojavama u rock muzici te se mogu čuti utjecaji kvalitetnog gitarističkog indie zvuka iz različitih vremena – od starijih kultnih bendova poput Dinosaur Jr.-a, Superchunka ili Fugazija do novijih poput At The Drive In-a ili Weezer-a. EP Second izbacili su 2013. za isti label, a oba uratka popratile su sjajne kritike domaćih glazbenih portala i visoki plasmani na godišnjim top listama. 

PRESLUŠAJ ALBUME: http://gonogozagreb.bandcamp.com/
FB: https://www.facebook.com/pages/Go-No-Go/336402209729904
Follow: https://www.youtube.com/watch?v=W0Dkb5XTo8c

PEŠES

Alternativni rock sastav Pešes, čiji članovi dolaze iz Brelja i Širokog Brijega, koje smo upoznali 2013. na Terraneo festivalu,ove godine je izdao svoj prvi album "Bajka" za Croatia Records. Dok aktualni singl "Nestaje u noć" obitava na domaćim listama ekipa priprema novi singl i spot za pjesmu "Plava svijetlost". S obzirom da se radi o prvom nastupu od izdanja albuma ovaj concert bit će svojevrsna premijera Bajke.

PRESLUŠAJ ALBUM: http://www.deezer.com/album/9285730
FB: https://www.facebook.com/pages/Pešes/117219408911
To je ljubav: https://www.youtube.com/watch?v=NgdiXMv4qZE


Ulaz se otvara u 20h. Karte možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) od 23.3. po cijeni od 35 kn ili na dan koncerta na ulazu u kluba po cijeni od 45kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, artan lili, go no go, pešes