Čuješ?!: Lost Lucid + Dora Maar + Fonotron

Nakon proljetnog odmora budi se i Čuješ?! I to na najjače! Stižu nam 3 skroz različita benda! Zašto? Saznat ćeš uskoro.

Prvi nam na stage dolaze riječki Lost Lucid. Ime dosta dobro definira što sviraju, masni stoner ukomponiran u instrumentalni rock začinjen pokojim vokalnim izletom u Holly Grail. Močno, liberalno i neobuzdano. Isto k'o Đoš Houmi plus Đimi Hendreex! Nakon The Black Room-a dokaz da se u Rijeci stvarno fino kuha.

Da ne pičimo samo po eksperimentali pobrinuli su se domaćini Dora Maar. Samo grunge. U biti jaaako dobar grunge. Vrhunski vokal, vrhusnke gitare i Boiling Water. Hit koji para starke i karirane košulje svim ljubiteljima Seattlea 90ih. Dečki su već odradili Tvornicu i Vintage, a jesu li dorasli KSET-u? Vidit ćemo!

Zadnji se na pozornicu penju zagrebački Fonotron. Usudili bi se reći jedinstvena fuzija eksperimentalnog, instrumentalnog rocka i progresivnog jazza! Jasno zašto momci nemaju face profil. Dakle dečki kao da su pobjegli s Montreux Jazz Festivala pokazati nam zašto im je Kruno iz raketa (Jinx, Tao Šank) dopustio đaba probe! U raketama, naravno.

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno!

SPONZORI: Pivovara i pivnica Medvedgrad​, Zmajska pivovara​, Zagrebačka pivovara​, TMS Music Shop​ , Rolling Stone Hrvatska​ i Soundguardian.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, čuješ?!, lost ludid, dora maar, fonotron