Barbari + Vikend revolucija

Malo je koji novi bend iz Hrvatske dobio toliko pozitivnih kritika za svoje prve albume i još više za svoje nastupe koliko su ih dobili Barbari predvođeni energičnom Barbarom Munjas. Upravo je ona izazvala kod kritičara salve hvalospjeva zbog svog scenskog nastupa jer su je uspoređivali sa Iggyem Popom, Beth Ditto i Courtney Love nazivajući je i „najboljom hrvatskom frontgirl“ ne štedeći ni riječi pohvale za bend koji zajedno sa njom čini koncertni uragan kakav se ne zaboravlja! Njihov nastup u KSET-u službena je promocija drugog albuma „Santa Barbara“ (d.i.y. 2014.) koji je kao i prethodni („Monfiorenzo Underground“ 2013.) dobio sjajne recenzije. 

Još žešći, još konkretniji, još razigraniji, još životniji od prvijenca. U KSET-u će nastupiti u punoj postavi zajedno s tri saksofonistice (Jovana Joka, Petra Horvat i Weronika Partyka na tenor i bariton saksofonima) i specijalnom gošćom! Neposredno pred nastup, Barbari spremaju još jedno iznenađenje. Koje? Vidjeti ćete 2.4.

Facebook: https://www.facebook.com/BarbariOfficial

Free download albuma 'Santa Barbara' http://www.barbarimusic.com 

Ma nema veze: https://www.youtube.com/watch?v=epRQyGasG84

 

 

Kao predgrupa nastupit će Vikend revolucija, čija je pjevačica Martina Geber – Geby osvojila Porina ove godine s grupom Gretta  u kategoriji najbolje vokalne suradnje zahvaljujući hitu „Malena“. Uskoro završavaju snimanje prvog albuma i omogućiti će nam da malo škicnemo što se kuha na „Legato pop“-u!

Facebook: https://www.facebook.com/VikendRevolucija

Sviramo: https://www.youtube.com/watch?v=LSD2anKUwZ8

Dakle očekuje nas puuuno skakanja!

 

Ulaz se otvara u 20h. Karte možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) od 23.3. po cijeni od 25 kn ili na dan koncerta na ulazu kluba po cijeni od 35 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

barbari, vikend revolucija, koncert