Spiridon + Rezerve (Promocija albuma ''Krik'' i EP ''Evo Rezerve'' )

Iz Makarske su lansirani projektili supersoničnog garaž pank rokenrol zvuka prema Zagrebu, te se govori da je destinacija udara baš u KSET-u! Dakle 12.03. u klubu dobre glazbe imati ćemo priliku po prvi put slušati i gledati dva mlada, perspektivna benda koji će svojom energijom porušiti sve barijere između sklada i kaosa, reda i nereda, dobrog i još boljega.

Spiridon 

Spiridon rock and roll trio iz Makarske, trenutno djeluje u Zagrebu. Bend je osnovan u jesen 2012. godine. Prošle godine su osvojili DEMO HR festival koji se održavao u Hard Placeu u Zagrebu. Krajem 2014. g je izdao prvi album “KRIK“ pod etiketom SLUŠAJ NAJGLASNIJE. Bend se sastoji od 3 člana: Martin Brbić ( vokal i bas ), Zvonimir Sokol ( gitara ) i Dario Dodig ( bubanj).

Bandcamp : http://spiridon.bandcamp.com/releases

Facebook page : https://www.facebook.com/pages/Spiridon/244425412349452

 

Rezerve

Članovi punk/rock grupe Rezerve su Šime Lalić, Tomo Miladinović, Ante Puharić, Mateo Perković i Leon Lužija.Tokom ljeta 2014. ta petorka snima svoje prve pjesme koje početkom prosinca izdaju u obliku EP-a "Evo Rezerve!". Tih 6 pjesama se mogu skinuti sa bandcamp stranice benda.

Prvi snigl je "Nema para" i za njega je snimljen spot. Na domaćem terenu Rezervi, u Makarskoj u tijeku su pripreme za izdavanje prvog albuma.

Bandcamp : https://rezerve.bandcamp.com/releases

Youtube spot : https://www.youtube.com/watch?v=FCojp-Wyhdk

Facebook page : https://www.facebook.com/evorezerve

 

Još za naglasiti, Spiridon će imati promociju svog albuma ''Krik'', te Rezerve imaju promociju svog EP albuma ''Evo Rezerve''.

Dakle, 12.03. u KSETu, po cijeni od 20 hrvatskih novaca dođite i zabavite se uz dobro društvo i još bolju glazbu.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). 

koncert, spiridon, rezerve