Metalörgija: Absortick + Apex + Eclipse of Time

Metalörgija je novi program KSETa koji želi približiti publici regionalnu metal scenu serijom koncerata koji će se održati ove sezone u našem i vašem omiljenom klubu.

U četvrtak 5.3. Metalörgija i klub KSET vam predstavljaju:

Absortick:

Bend nastaje u listopadu 2010.g u Karlovcu kao cover bend, a početnu postavu su činili Borna Biondić, Gabriel Janković, Dino Petrina i Krešimir Ćurić. Krenuli su sa manjim svirkama u kafićima, a prva veća svirka je bila u Sisku krajem 2010.g. Kasnije se bend počeo probijati na lokalnu scenu sa sve većim brojem svirki od kojih su zapaženije bile Dani Piva u Karlovcu te Rujanfest u Zagrebu. 2013.g u Karlovcu početkom lipnja, ulaze u studio i kreću sa snimanjem EP-a pod nazivom "Waiting for tomorrow" na kojem će se naći 6 autorskih pjesama. U međuvremenu, bendu se kao sampler, klavijaturist i back vokal pridružuje Karlo Bonetić.

Youtube: youtube.com/c/AbsortickOfficial

Soundcloud: https://soundcloud.com/absortick

Reverbnation: http://www.reverbnation.com/absortick4

 

APEX:

Apex su mladi metalcore bend iz Zagreba. Breakdownovi, groove, rifovi do jaja...sve što očekujete od jednog ovakvog benda je tu. Uz Subscale, ThroatTwister i WeCreate definitivno predvodnici nove metal scene u Zagrebu. U KSETu su već nastupali i totalno razvalili publiku prošle godine kada su promovirali svoj album.

Facebook: https://www.facebook.com/apexzgofficial

Bandcamp: http://apexzgofficial.bandcamp.com/

 

Eclipse of Time:

Alternativni/rock/metal bend iz Karlovca osnovan 2008. godine. Nedavno je bend u postavi: Kristijan Stepinac (vokal), Boris Kolarić (gitara, vokal), Mario Mišmaš (bass gitara) te Goran Glavač (bubnjevi) potpisao ugovor sa Croatiom Records za izdavanje svog prvog albuma pod nazivom "A World Without Hope", čiju produkciju potpisuje gospodin Dragutin Smokrović - Smokva, te je snimio spot sa gospodinom Žare Batinovićem koji izlazi za nekoliko dana.

Facebook: https://www.facebook.com/EclipseOfTimeEot

Youtube: https://www.youtube.com/user/EOTofficial

 

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 20 kn prije ili 30 kn na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, metal