House of Pablo Festival

House Of Pablo Festival pripremio je za one najvjernije poseban treći dan koji će za tu priliku promjeniti mjesto održavanja. Nakon dva dana u Tvornici kulture 20. i 21. 2. posljednja etapa održat će se u KSET-u u nedjelju, 22. veljače

Ulaznice za treći dan neće biti u slobodnoj prodaji nego će ulaz biti omogućen svim vlasnicima festivalske narukvice iz Tvornice.

Treći dan ćemo samo piti i družiti se s vama, slušati najdraže bendove i zasvirati par pjesama u akustičnom aranžmanu.” – tim riječima House Of Pablo kolektiv najavljuje završni dan koji će na nekim način biti poklon vjernim fanovima. Malo je neuobičajno promjeniti mjesto održavanja, ali u ovom slučaju itekako ima smisla s obzirom da je House Of Pablo Festival krenuo iz KSET-a 2013. godine.

Osim trećeg dana svi kupci festivalske ulaznice dobit će na poklon prvu kompilaciju ovog izuzetnog zagrebačkog kolektiva bendova. House Of Pablo kompilacija predstavit će sve bendove kolektiva – Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge, She Loves Pablo, Malady Lane I Reflex Kid – sa po dvije potpuno nove pjesme. Kupci festivalskih ulaznica svoj će primjerak CD-a dobiti na festivalu i imati ih priliku ekskluzivno preslušati tjedan dana prije nego ih izvođači uploadaju na svoje Bandcamp i You Tube kanale.

Prva dva dana House Of Pablo Festivala održat će se u petak 20. i subotu 21. Veljače u Velikom pogonu Tvornice kulture. U petak nastupaju Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge i Elephant Stalker. Pozornicu će drugog dana okupirati She Loves Pablo, Malady Lane, Reflex Kid i Mahatma.

Ulaznice:

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 45kn.

Jednodnevne u pretprodaji iznose 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kn.

slusaonica, stoner, rock