Goulash Disko ~ Buffos Wake

Život nije FER! - pomislili su organizatori partya diljem zemlje kad su čuli da su Goulash Disko (najumobolniji party u svemiru) i KSET (domaćin najumobolnijih partyja u svemiru) udružili snage. Nemojte da ovo bude najluđi parti na kojem niste bili. Jer postoje tulumi, i postoje TULUMI. Live - gypsy folk punk u režiji Buffo’s Wake-a, spooky glazbeni cirkus s punk stavom. KSET ćemo pretvoriti u veliki cirkus, a za one koji dođu na vrijeme vani kuhamo gulaš i dijelimo domaću rakiju da se zagrijemo za skakaonu koja slijedi. Žonglerski rekviziti i više su nego dobrodošli, dress code gypsy ili punk ili gypsy punk.

 

Live na pozornici - gypsy folk punk u režiji Buffo’s Wake-a. Skaču, vrište, penju se jedni po drugima, lutaju u publici, dobacuju se instrumentima i pozivaju vas u svoj spooky glazbeni cirkus s punk stavom. Za koncert vas zagrijava njihov bubnjar u ulozi DJ-a, a nakon koncerta koordinaciju atmosfere preuzimaju Goulash DJi sa svojom standardnom selekcijom balkan beats, jungle, latin funk, afro beats, folk ska, disko polka i svih ostalih stilova za koje nikad niste čuli.

Još ne znaš o kakvom gulašu je riječ? Goulash Disko partiji počeli su još 2011. godine u Dublinu zato što je nešto kronično nedostajalo u klupskoj ponudi. Na njima se otpuštaju sve kočnice, publika pleše s DJ-ima i plesačicama na pozornici, a s nepoznatim ljudima dijeliš bocu rakije i zbog toga se vraćaš doma s novim prijateljima :) Nakon povratka u Lijepu našu, gulaš duh smo prvo odveli u Komižu na avanturi zvanoj Goulash Disko Festival, a od nedavno tulumarimo i u Zagrebu. Upravo zato 21.2. u KSET dovodimo jedne od headlinera Festivala, Buffo’s Wake!

Upad: 20kn pretprodaja ili ako dođeš u dress code-u, 30kn na ulazu koji se otvara u 21h. Koncert počinje u 23h, ne propustiti!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

goulash disko, buffo's wake, gypsy, punk, global, electro, folk, balkan