Benefit koncert „Šape u zrak“ za Udrugu za zaštitu životinja Sedma od Devet

Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet službeno postoji nešto više od godinu i pol i u tom razdoblju spasili smo oko 200 života. Većina životinja sada je sretno udomljena ili se nalazi kod naših privremenih udomitelja. Kako bi Sedma od Devet mogla i dalje pomagati napuštenim, zanemarenim i zlostavljanim životinjama treba nam vaša pomoć.

Samo za liječenje pretučene, i u snijegu ostavljene, kujice Aguile do sada smo potrošili preko 10 000 kuna. Udruga nema svoje sklonište i financira se isključivo iz donacija što nije lako, no uz vašu podršku možemo nastaviti spašavati živote.

Dakle, bez pretjerane patetike i srcedrapajućih rečenica dođite na naš benefit koncert u KSET.

Dođite ranije, pogledajte naš štand, kupite majicu ili kalendar, pojedite grah (koji možete dobiti za minimalnu donaciju od 5 kuna), odigrajte nagradnu igru, družite se, poslušajte bendove i podržite naš daljnji rad.

Hvala.

https://www.facebook.com/udrugasedmaoddevet

ULAZ: 20:00h
KONCERT:21:30h
KRAJ PROGRAMA: 01:00

 

KONCERT

Mass Hypnosis (Industrial/Groove Metal, Zg)

Mass Hypnosis su zagrebački industrial metal bend osnovan 2006. godine. Nakon više izmjena u postavi, sada djeluju kao trojac. Kao neke od utjecaja spominju Ministry, Godflesh, Doom, Static-X, Discharge, a svoju glazbu opisuju kao hladnu, mračnu i militantnu, kao i svijet u kojem živimo. Ovom prilikom predstaviti će svoje posljednje, četvrto izdanje, LP „Sanctimonious“.

https://www.facebook.com/masshypnosis1/

https://masshypnosis1.bandcamp.com/

 

Bad Blood (thrash-HC-groove, Čk/Zg)

Bend postoji od 1998. godine, i svira mješavinu hardcora i thrashmetala. Kao uzore ističu Panteru, Pro Pain, Hatebreed, Lamb Of God. Upravo je Pro Pain i dugogodišnje prijateljstvo s njima rezultiralo njihovim  najvećim dosadašnjim postignućem: naime, pjevač Pro Paina Gary Meskil gostovao je na njihovom pretposljednjem albumu "Silence = Death" (Miner Records, 2013) u pjesmi i u spotu "Freedumb State Of Mind". Nedavno su izbacili novi EP "Counterstrike", a cijela njihova diskografija - 3 albuma i jedan EP dostupni su za besplatan download na njihovom bandcamp profilu.

www.badbloodcro.bandcamp.com

www.facebook.com/badbloodcro

 

Stronghold (ZGxHC)

Stronghold postoji od 2001. godine i sviraju mješavinu mosh cora s dodatkom stare škole hc-a, punk rocka i metal dijelova. Na njih su utjecali bendovi poput: Blood For Blood, Sheer terror, Yuppicide, Madball, Sick Of It All, Suicidal Tendencies, Social Distortion, Pennywise, Biohazard, Crowbar, Rykers, Backfire i mnogi drugi...
Iza sebe imaju 3 izdanja i nakon nekoliko stanki zbog promjena članova sadašnju postavu čine Tafra (gitara), Zijo (bubanj), Boris (bas) i Karlo (vokal), a ovaj koncert biti će njihov prvi nastup s novim gitaristom.

www.facebook.com/StrongholdZGHC

 

NAGRADNA IGRA

Pripremili smo tri nagradna izvlačenja i možete sudjelovati u sva tri. Sve što trebate učiniti je kupiti listić za stvar koju želite, ispuniti ga i ubaciti u odgovarajuću kutiju.

 

*IMAGINARIUM CUSTOM TATTOOS*

Maja nam je poklonila bon za tetoviranje u iznosu od 1500 kuna. Ako želite tetovažu, za 20 kuna možete kupiti listić.

https://www.facebook.com/Imaginarium.Tattoo

 

*OCTOPUS PIERCING STUDIO*

Irena iz Octopus piercing studia odlučila nas je podržati i poklonila nam je bon za pirsanje s uključenim nakitom. Listić možete kupiti za 15 kuna.

https://www.facebook.com/pages/Octopus-piercing-studio/125397860873357

 

*POLYPUS HAIR STUDIO*

Marko je također odlučio sudjelovati i poklonio nam je bon za šišanje. Listić možete kupiti za 15 kuna.

https://www.facebook.com/Polypus.hair.studio

 

Izvlačenje imena dobitnika u PONOĆ!

 

Ulaz se otvara u 20 sati, a minimalna donacija na ulazu je 25kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

humanitarni koncert, šapa u zrak, sedma od devet