Čuješ?!: INTROVERS + SLEEPYHEADS+ LOLITA

 

Čuješ u svom trećem izdanju predstavlja nova tri izvođača koji će nas provesti kroz svojevrstan razvoj glazbe od 90ih do danas.

Zadnje godine prošlog stoljeća brani Introvers, zagrebački peterac koji se dugo kalio prije nego li se upustio u autorske vode. Vješto kombiniraju najbolje elemente ex-yu rocka zamaščene čarima grunge-a što ih čini unikatnima u vidu glazbenog izričaja i vrijednima slušanja! Dolaze nam predstaviti pjesme sa svog nadolazećeg EP-a!


FB: https://www.facebook.com/Introvers.zg
YT: http://www.youtube.com/channel/UC5BflN3lieAgS_CrgmuHtdg

lazba se potom razvila u raznim smjerovima, a kraj 90-ih obilježio je čisti, izvorni indie. Na tom tragu dolaze nam i Sleepyheads-i koji su proteklih godina skrenuli pažnju svojim odličnim indie-pop/indie-rock zvukom, a dolaze nam pokazati što to pripremaju za svoj nadolazeći prvijenac!

FB: https://www.facebook.com/pages/Sleepyheads/449355041797537

YT: https://www.youtube.com/channel/UCHqaxB5tQXY_srjhcymdUxw


A što je glavni glazbeni trend danas u svijetu pokazat će nam iskusna Lolita. Sram bilo onoga tko još nije čuo za ove momke, a prvu priliku za iskupljenje grijeha pruža KSET u utorak 10.3.2015. kada ćemo čuti i pokoju pjesmu s nadolazećeg EP-a!

FB: https://www.facebook.com/lolitakc
YT: http://www.youtube.com/channel/UCcfcb9iJI38NAEKBGvHbElw

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert