F5 & NO! Mozzart

U KSET-u 29.1. nastupa rock-grupa F5 koja povezuje energični zvuk s istančanim osjećajem za detalje, funky grooveom, hipnotičkom atmosferom i visokim izvođačkim standardima. Hit su na američkim radio postajama a slušaju ih i u Poljskoj. Nedavno su nastupali na Rock Off festivalu te su bili u finalu HR Demo kluba. Grupa F5 nadovezuje se na rad grupe Fali V koju su 1996. godine osnovali Robert Nappholz i Pavo Tonković, a tijekom godina članovi benda bili su i Ante Prgin, Marko Rukavina, Krunoslav Cvanciger (Jinx), Borna Šercar, Aurelio Tullio, Vlaho Brešković, Mario Tarle, Ivor Plužarić i Ione Linné Montesdeoca. Tijekom proteklih petnaest godina bend je redovito hvaljen zbog snažnih i uvjerljivih nastupa uživo, a osvježena postava se sada priprema za koncertnu promociju novog albuma,"Organik", koja će započeti uskoro. Članovi grupe F5 su Nikolina Kovačević (vokal), Robert Nappholz (klavijature), Mirko Kolovrat (gitara), Jakov Kolega (bas) i Filip Hrelja (bubnjevi).

Kao predgrupa F5 nastupiti će R'n'R trio iz Samobora, NO! Mozzart, nastao 2005. Nekada ih je bilo devet, nastupali su na turnejama po Europi, na Exit festivalu, prosle godine na In music festivalu, a danas se vračaju kao trojac koji radi na novim žestokim pjesmama i uskoro izdaje svoj drugi album. Zoran Vujanović kao vokal i gitarist, Srđan Kos na basu i Nicolas Sinković na bubnjevima. Da manji broj članova ne znači nužno i manju kvalitetu glazbe se možete uvjeriti osobno.

Ulaz se otvara u 20:00 sati, a kartu po cijeni od 20kn može se nabaviti u KSET-u na dan koncerta

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koja se može nabaviti tijekom dana za 0 kn ili za vrijeme koncerta za 5 kn.

koncert, f5, no!mozzart