ARTCOUSTIC ~ PORTO MORTO

Porto Morto je već neko vrijeme dio zagrebačke glazbene scene, a nedavno su objavili i prva dva singla s novog albuma kojeg još iščekujemo. Svojevrsnim  glazbeno-vizualnim radom odbijaju bilo kakve žanrovske podjele i ograničenja, a publika ih dočekuje kao pozitivno osvježenje na domaćoj sceni. Unikatni novitet su već komentirali i renomirani glazbenici, a na prvom novogodišnjem Artcousticu vam Porto Morto predstavljamo u akustičnom aranžmanu koji im nije nimalo stran jer ste ih vrlo lako mogli sresti na ulicama Zagreba zajedno sa njihovim Jeboton kolektivom ili u kazalištima gdje uživo izvode glazbu uz predstavu „Razgovor s upitnikom(?)“.

 

Porto Morto će nam uz pomoć gostiju izvesti svoj akustični repertoar, a za potpuni užitak će sve biti upotpunjeno i vizualnim sadržajem karaksterističnim za sam bend. Prije nastupa u KSET-u počastit će nas sa još nekoliko novih singlova i spotova, a za one nezasitne zakuhat će i  nekoliko akustičnih „Međuobroka“

 

https://www.facebook.com/pages/Porto-Morto/176344975739781

 

Ovog će nam puta svoje radove u KSET- predstaviti Dominik Vuković. Nakon završene Škole za primjenjenu umjetnost i dizajn upisao je Akademiju likovnih umjetnosti, završio preddiplomski studij u klasi prof. Svjetlana Junakovića te je sada na diplomskom studiju primjenjene grafike. Najviše se bavi ilustracijom, a do sada je već sudjelovao u nekoliko skupnih izložbi. Dominik će ovom prilikom izložiti seriju grafika i litografija sa motivom glave koji mu je u vrijeme inspiriranja bio veoma zanimljiv te je na njemu otkrivao mogućnosti crtanja i litografije.  

 

Dominik Vuković: Portret

 

Kartu će biti moguće kupiti na ulazu po cijeni od 20kn. Ulaz se otvara u 20:00h.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

porto morto, kset, artcoustic, koncert, razgovor s upitnikom(?)