Stiholoporter & VIS Perivoj od slave

Stiholoporter je večer poezije u izvedbi i organizaciji Dramske sekcije KSET-a i uz hrabru podršku akustičnih gitara s galerije.

U ponedjeljak 26. siječnja KSET se pretvara u jedno malo, idilično mjesto ispunjeno stihovima, prigušenim svjetlima i poetskim ugođajem. Mjesto je to gdje je poezija upućena svima i gdje se u njoj uživa na najjednostavniji mogući način. 

Ovoga puta hrabro nam se pridružuju i kolege iz benda kluba studenata kroatistike "Skup" okupljeni u VIS Perivoj od slave. Glazbeno- dramskim performansom izvode pjesme novijih hrvatskih autora poput Marune, Radakovića, Matoša, Krleže i Mihalića, a budući da svatko od njih i piše ponešto, u planu imaju i rad na autorskoj poeziji te poeziji kolega.

Sve u svemu biti će to večer prepuna kvalitetnih stihova različitih razdoblja. Pronaći će se tu šarolike teme, emocije i misli tako da će se i oni najzahtjevniji pronaći nešto za sebe. 

Poezija je ritmičko stvaranje ljepote u riječima. – Edgar Allan Poe

Ulaz se otvara u 20 sati. Cijena ulaznice je 5kn s Xicom, 10 bez iste.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

večer poezije