Artcoustic ~ Mnogi drugi + Sofie Jane

Odličnim unplugged koncertom Achromatic Attica započeli smo novu sezonu Artcoustica. Kao što smo već najavili u prosincu vas očekuje malo stariji bend koji je u svojoj desetogodišnjoj povijesti već posjetio KSET, a u ponešto drugačijem obliku Mnogi Drugi nastupaju ponovno u KSET-u. Sa malim promjenama u postavi i zamijenom električnih gitara za akustične, Mnogi Drugi promoviraju nove skladbe u pomalo drugačijem aranžmanu.  

https://www.facebook.com/pages/Mnogi-Drugi/8150468878

 

Prije njih će nam se na stage popesti Sofie Jane, mlada američka kanutautorica sa prebivalištem u Zagrebu.Početkom godine izbacila je svoj prvi single pod nazivom „Empty words“, a tokom ljeta i svoj prvi EP „Honest“. Petnastogodišnja Sofie je svoj predivni vokal prvi puta u Zagrebu predstavila u rujnu, a svojom pojavom oduševila je sve prisutne.

Izložba likovnih radova: Ivana Pipal

Vizualna umjetnica rođena u Zagrebu, 1990. godine. Završila je diplomski studij Novih medija na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, animacijom, stripom, knjigom umjetnika, instalacijama i multimedijom. Za prvu objavljenu ilustriranu knjigu ''Priča o teti Mandi'' je dobila poticaj Ministarstva kulture za najbolja književna ostvarenja, Rektorovu nagradu i pozornost publike. Prvu samostalnu izložbu predstavila je 2014. godine u galeriji Nova, a drugu u galeriji VN. Sudjeluje u stvaranju umjetničkog kolektiva 'Ljubavnice' čija aktivnost započinje nizom izložbi koje spajaju umjetnost i znanost.

 

Ulaz se otvara u 20h, a cijena karte iznositi će 15kn.


Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

artcoustic, koncert, unplugged, izložba