Čuješ?! : The Pulse + Big strip gorila + Garage in July

Napokon je došao i taj trenutak za dugo očekivani Čuješ?!, novi KSET-ov program koji će vam pokazati i dokazati da nam scena vrvi kvalitetnim neovisnim izvođačima. Kroz ovu akademsku godinu predstavit će nam se 18 izvođača koji će se, osim za svoje mjesto pod suncem, boriti za nastup na Brucošijadi FER-a, nastup u riječkoj Harteri, pokon bon u TMS music shopu te snimanje single-a i spota, a održavati će se jednom mjesečno, utorkom! Čast nastupa na otvaranju premijernog izdanja imaju The Pulse, Big strip gorila i Garage in July, garage rock bendovi koje će vas ostavit bez daha prljavim lampaškim zvukom, pjevnim melodijama i švicarski-točnom ritam sekcijom!

The Pulse

Mladi šibenski rock/blues bend koji smo jednom već imali prilike slušati u KSET-u u sklopu Velike rock eksplozije dolazi nam opet i to s novim materijalom! Prvijenac na materinjem jeziku imena “Matrak II” spreman je premjerno za vaše i naše žedne uši!

FB page: https://www.facebook.com/thepulse1234

YT page: https://www.youtube.com/channel/UCFr6CF8Io_xQ19T6460Y6Ew

 

Garage in July

Sa slavonskih oranica dolaze nam ovi swamp rock’n’roll veseljaci,a pošto im narav neda da dođu praznih ruku, donose nam svoj novi album “Imaš li strasti?!” koji ćemo također imati čast premjerno čuti na prvom Čuješ?!

FB page: https://www.facebook.com/Garage.in.July

YT page: https://www.youtube.com/user/LaszloKovacs0302

 

Big strip gorila

Iz zagrebačkih kaveza izlaze već sada dobro poznate zoo rock životinje koje su nedavno izbacile spot za pjesmu “Dresden” s kojom najavljuju nadolazeći album prvijenac! Mate, Yenky, Meecee i Chanky svirali su na svim renomiranijim festivalim mladih bendova, a za ovaj nastup kažu da će im biti zadnji zagrebački u dogledno vrijeme te da planiraju rasturiti KSET. Nepropustivo!

FB page: https://www.facebook.com/bigstrip.gorila

YT page: https://www.youtube.com/user/BigStripGorila

 

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn ! Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert, garage rock, neovisni izvođači