KSET Caffe: The Dork Knight

U ovo problematično doba kada kriminal vlada mračnim ulicama Zagreba, kada se vapaji čuju iz usta iznad kravate iza rešetaka iznad zakona, u ovo doba kada brige more i najsnažnije I  pritišću im pleća, u doba kada se grijeh slijeva niz ulice u kanalizaciju poput taloga od kave i truje naše nekad vedre duše, Zagreb vapi za novim herojem. I dobio ga je.

 

Heroj Zagreba može samo umrijeti kao heroj ili živjeti dovoljno dugo da se promatra kako postaje zlotvor. Mjesto glavnog zabavljača u gradu širom je otvoreno: vrijeme da na scenu stupi KSET Caffe.

 

 Caffe je što god Zagreb treba da on bude. Ponekad građani zaslužuju da se njihova vjera u dobru zabavu nagradi. Jer Caffe je heroj kojeg Zagreb zaslužuje i njegovo vrijeme je naposljetku stiglo.

 

Na Brucošijadi FER-a u KSET-u vaša vjera je bila gotovo opipljiva. KSET Caffe se vraća opasniji no ikad, s još više virusno zaraznih hitova i bombastičnih iznenađenja skrivenih u svom plaštu.

 

Studenti ovu velebnu žurku mogu posjetiti za 10kn, dok ostali trebaju izdvojiti 15kn.

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

caffe