Srijednjak: Youngins from the Hood

Da razjasnimo, „youngin“ je termin koji koristi za oslovljavanje mlađe osobe, naročito popularan među crnačkom populacijom na području Washingtona i okolice. Sad kad to znamo, Lil Bibby je nedavno izbacio novi mikstejp i odlučili smo to malo promovirati. „Word around town Lil Bibby got the streets locked, Niggas mean mugging so i got the heat cocked“ , dovoljno je za znati o čemu je ovdje riječ.

Ovdje je riječ o novom Chief Keefu.

Youngins je new school hip hop program na koje ćete moći čuti još puno mladih crnaca repera koji žele osjetiti okus milijuna, voziti brze aute i pucati iz pištolja, a puštati ćemo i neke mlade bijelce repere koji repaju o tome kako su tužni i usamljeni. Na vama je da dođete podržati glas nove generacije.

[bobby shmurda, chance the rapper, travis scott, young gangsta, joey badass, tyler the creator, flatbush zombies, lil reese, lil bibby, lil herb, earl sweatshirt, chief keef, yung lean, yung gud, yung gleesh, domo genesis, spark master tape, little pain, lil durk, the underachievers, high 5, bore balboa]

Ulaz se otvara u 20h,  upad je besplatan za studente s iksicom I 5kn za one bez.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica