Artcoustic ~ Achromatic Attic

Prvi ovosezonski Artcoustic u novom ruhu. Nakon što smo prošle godine otvorili program predstavljanjem kompilacije „Bistro na rubu šume“, te samostalno predstavili još šest kantautora i mladih umjetnika, ulazimo u novu sezonu s pomalo drugačijim konceptom. Ove sezone predstaviti ćemo vam izvođače koje baš nismo navikli slušati u akustičnom izdanju.

U prvom izdanju predstavljamo vam zagrebači garage rock bend Achromatic Attic. Kako zvuče odanici čvrstih i prljavih riffova te jakih distorzija kada ih iskopčate iz struje možete saznati na prvom samostalnom unplugged koncertu u KSET-u. Bend koji ove godine slavi svoj 5. rođendan iza sebe ima dva EP-a, od kojih su posljednji pod nazivom „Wondering Why“ predstavili ekskluzivno u eteru Radio Student-a prije manje od mjesec dana. Vrijedi spomenuti kako su se ovi karizmatični momci popeli na stage INmusic-a, zagrijali publiku Manu Chao-a, a i lagano počeli tabati put prema europskoj sceni, pa tako nastupali već u Velikoj Britaniji i Austriji. Mogli bismo reći da Achromatic Attic polako, ali sigurno napreduje u kvaliteti i broju slušatelja.  

http://achromaticattic.com/

https://www.facebook.com/pages/Achromatic-Attic/194844990620568

IZLOŽBA:

U 20:00 sati će Lovorka Batelka otvoriti izložbu likovnih radova pod nazivom "Fantasy and Magic creatures". Apsolventica ekonomije u slobodno se vrijeme bavi crtanjem olovkom, pastelama, digitalno te uljem na platnu. Svoju prvu izložbu održala je još u 7. razredu osnovne škole u jednoj od knjižnica grada Zagreba, a na ovoj izložbi imati ćemo prilika vidjeti i nekoliko radova slikanih tehnikom ulja na platnu.

Hana Tintor je studentica prve godine diplomskog studija dizajna na Arhitektonskom fakultetu. Osim što se bavi dizajnom, najviše uživa u crtanju. Već je izlagala na izložbi Format mali u Beogradu te imala samostalnu izložbu u sklopu Legendfesta u Lukavcu. Radovi predstavljaju njezina razmišljanja i snove, maleni svijet u kojem je sve moguće. (https://www.facebook.com/cocosnest)

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 15 kn

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

achromatic attic, unplugged, artcoustic, koncert