33. Brucošijada FER-a

Zastanite na trenutak i duboko udahnite. Prestanite raditi što god da ste do sada radili jer je to trenutno manje bitno. Pronađite čvrst oslonac jer će vam ovo saznanje uzburkati tlo pod nogama!

Gužva, vruća atmosfera, bendovi u punom naponu snage... Sve će to rezultirati nezaboravnom noći koju ćete godinama prepričavati djeci, unucima pa i praunucima. Svi žele biti viđeni na najposjećenijem događaju godine, a ako vam kažu suprotno, uskoro će poželjeti.

Nemojte da vam nakon Brucošijade FER-a uz podsmijeh pjevaju već dobro znane stihove: „A ti još plačeš, ali nikad nećeš kao što sam ja“. Plačite, ali samo uz suze radosnice jer vas na glavnom stageu čekaju Goran Bare i Majke!

Čast otvorenja ovogodišnje Brucošijade pripala je nikom drugom nego najmlađem djetetu House of Pablo kolektiva, bendu Straight Outta Fridge.

Na drugom stageu očekuje vas disco/punk/kunst pobjeda Univerzitas koja će svojom super modernom glazbom rasplesati gomilu.

Očekuje vas još jedan zagrebački bend koji detalje o pojedinostima svog postojanja vješto čuva samo za sebe. Radi se o ritmičnom pop/psycho/rock sastavu Porto Morto koji ujedno djeluje u sklopu JeboTon kolektiva.

Za sve kojima pravi party kreće tek kada otkuca ponoć tu je i DJ Yesh (RRRamon!) koji će vas zagrijati uz drum and bass, trap i dubstep mixeve na electro stageu.

Svi koji su zaigrali Brucošijadinu aplikaciju „Tko to tamo pjeva?!“ mogu početi trljati ruke jer je konačan lineup službeno vani:

MAIN STAGE

Majke

Zabranjeno Pušenje

Bad Copy

Belfast Food

Mortal Kombat

Straight Outta Fridge

 

SECOND STAGE

She Loves Pablo

KinoKlub

Pankreas

Them Moose Rush

Das Univerzitas

Porto Morto

 

ELECTRO STAGE

Dregermajster Crew

PHAT KSET (DJ Chill, Nodef, Soul Bader, Slip Mat)

DJ Yesh

 

Naravno, nemojte zaboraviti na KSET-ov floor na kojem vas očekuju DJ-i koji će zavrtjeti najpoznatije hitove na već tradicionalnom KSET Caffeu. A ako poželite mali predah tu je i kino u kojem će se puštati cjelonoćne projekcije.

 

Ulaznice po cijeni od 60 kuna u prodaji su od 20. listopada i mogu se kupiti u KSET-u, glazbenoj knjižari Rockmark, Dirty Old Shopu, a od 27. listopada i u KSFF-u na Filozofskom fakultetu i Studentskom Centru u Zagrebu. 

Brucoši FER-a  svoje ulaznice po cijeni od 35 kuna mogu kupiti isključivo u KSET-u uz predočenje e-indeksa do 7.11. u 18h. Na ulazu kupovina ulaznica za brucoše neće biti moguća. 

Na ulazu 7.11. cijena karte biti će 75 kuna.

Požurite što prije po svoje ulaznice jer nam 7. studeni kuca na vrata.

Vidimo se na Brucošijadi FER-a!

 

https://www.facebook.com/BrucosijadaFER

koncert, brucošijada