OTKAZANO! Eyesburn (BG) + Dead Fish (KC)

Koncert Eyesburna je nažalost otkazan zbog izvanrednih okolnosti na koje ne možemo utjecati ni mi, ni izvođač. Potrudit ćemo se dovesti ih u skorijoj budućnosti.

Svima koji su u pretprodaji kupili karte omogućen je povrat novaca u roku od tjedan dana na lokaciji na kojoj je karta kupljena.

 

Hardcore-Metal-Reggae pioniri nakon više od 10 godina ponovno u KSET-u. Tri godine nakon što su se ponovno okupili, Eyesburn nam dolazi sa najsvježijim materijalima koje mnogi kritičari opisuju kao zreliju i kompleksniju glazbu.  Svojedobno se ovaj bend pojavio u poznatom filmu „Munje“, a pjesma „Fool Control“ uvrštena je na soundtrack filma. U suradnji sa Soulflyem snimili su pjesmu „Moses“ nakon što je Max Cavalera bio imresioniran albumom „Solid“ iz 2003 . godine.

Premda su se zatvorili u „kreativni brlog“, momci iz Dead Fisha odlučili su na jednu večer izviriti iz  brloga i pridružiti se nastupu Eyesburna u KSET-u. Rapcore bend iz Koprivnice star šest godina  iza sebe ima jedan studijski album, dok se singl „Ajmo s ritomom“ pet tjedana nalazio u TOP 10 radija 101.

 

http://eyesburn.net/

https://www.facebook.com/eyesburn.band

https://www.youtube.com/watch?v=LHeawOGY-ys

 

Karte će u pretprodaji iznositi 40,00 kn, dok će na dan koncerta cijena karte iznositi 60,00 kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert