ENTERfest: Pitchfork

THE WAR ON DRUGS BELLE & SEBASTIAN BEN KHAN CARIBOU CHVRCHES FOUR TET FOXYGEN FUTURE ISLANDS HOW TO DRESS WELL JAMES BLAKE JAMIE XX JESSY LANZA JUNGLE KAYTRANADA MO MOGWAI OUGHT PERFECT PUSSY SON LUX ST. VINCENT THE NOTWIST TUNE-YARDS

Sigurno ste barem jednom htjeli posjetiti neki od značajnijih svjetskih festivala, ali vas je spriječilo to što ne možete financirati prijevoz, smještaj i ostale troškove tog epičnog putovanja. Ili alternativno, nemate prijatelje i nitko vas ne voli. Baš iz tih razloga, (i jer želimo postati popularni i bogati) odučili smo napraviti program u KSET-u koji se bazira na ideji da predstavimo sve važnije festivale koji će se događati u realnosti i vremenski približno našoj repici, kako bi cijeli hype bio tim veći.

JOHOHOOJ uzbuđenje!!!

Za prvi put, probat ćemo vam prenijeti dašak atmosfere kakvu bi mogli doživjeti početkom studenog na Pitchfork festivalu u Francuskoj. Gorenavedeni umjetnici će nastupati te ujedno čine i našu set listu.

Dođite nas podržati!

Ulaz se otvara u 20h, ulaz je s iksicom besplatan, bez iksice je 5kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

slušaonica