The Quakes

Nakon četiri godine izbivanja iz ovog dijela Europe, legendarni Quakesi su se vratili.
Okupljeni davne 1986. u New Yorku, dosada su već premašili četvrt stoljeća djelovanja i smatraju se prvim američkim psychobilly bendom. U svom opusu uključili su sve vrste „billy“ glazbe - rockabilly, hillbilly, psychobilly, pomiješane s velikom dozom novog vala 80-ih godina. Tako da u njihovoj glazbi možete čuti utjecaj Adam and The Ants, Stray Catsa, Ramonesa, Eddia Cochrana i drugih. Paul Romanov nevjerojatan osjećaj za melodiju ono je što ga odvaja od svojih glazbenih kolega. Pjesme koje je napisao istovremeno su melodične i žestoke i gotovo na granici s popom.
Quakesi iza sebe imaju brojna uspješna izdanja, a sklopu ove europske turneje promoviraju svoj posljednji EP „Live by the Sword“.

Za zagrijavanje će biti zadužen Bronco Bubalooga, predvodnik zagrebačkih B and the Bops i voditelj emisije Bamalama, koji će vas rasplesati uz topli zvuk vinila i 50's/60's Rock'n'Roll, jump'n'jivin' voodoo Rhythm'n'Blues, Rockabilly & Soul...
https://www.facebook.com/bamalamaradio




Ulaz se otvara u 20h. Karte po cijeni od 55kn kreću u pretprodaju 9.10. a možete ih kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na ulazu karta koštati 70kn.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

koncert